duminică, mai 26, 2024
No menu items!
AcasăTimp liberHANDBAL: CSM Deva face primul pas greșit în campionat, în deplasare la...

HANDBAL: CSM Deva face primul pas greșit în campionat, în deplasare la CNOPJ Baia Mare

Sala sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare a găzduit, sâmbătă, derby-ul Seriei C a Diviziei A de handbal feminin. Partida dintre CNOPJ Baia Mare și CSM Deva a fost dominată de echipa gazdă, alcătuită în exclusivitate din junioare, dar s-a încheiat până la urmă nedecis, scor 29-29.

CSM Deva a marcat golul egalizator, din șapte metri, când mai erau patru secunde până la final, prin poloneza Sylvia Lisewska.

Echipa din Deva, care avea victorii pe linie în acest sezon, a pierdut primele puncte din actualul campionat, dar rămâne neînvinsă şi ocupă, în continuare, poziţia de lider al Seriei C, la 5 puncte de următoarea clasată, care este chiar echipa CNOPJ Baia Mare.

Meciul de la Baia Mare a consemnat și debutul în funcția de antrenor secund al CSM Deva a fostei mari jucătoare internationale Valentina Ardean Elisei – cunoscută în lumea handbalului ca Super Alice.

Spectatorii prezenţi în Sala Sporturilor din Baia Mare au aplaudat gestul jucătoarei de la CSM Deva, Bianca Cherecheși (Mîrcă), fostă junioară la Baia Mare care, aflată în recuperare după o operație la ligament și având piciorul imobilizat, a însoțit echipa din Deva în deplasarea la Baia Mare, împreună cu familia.

Etapa viitoare CSM Deva va juca, pe teren propriu, cu CSU Oradea, a patra clasată, echipa din Bihor fiind în lupta pentru accederea în play-off. Partida dintre CSM și CSU Oradea se va juca sâmbătă, 28 ianuarie, cu începere de la ora 11:00, la Sala Sporturilor din Deva, intrarea publicului la acest meci fiind liberă.

Foto: Facebook/CSM Deva
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente