Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
duminică, septembrie 8, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATECORVINUL bagă bani buni în conturile Primăriei Sibiu. Cât plătesc hunedorenii pentru...

CORVINUL bagă bani buni în conturile Primăriei Sibiu. Cât plătesc hunedorenii pentru a folosi stadionul sibienilor

Primăria Sibiu încasează aproape 4.500 de euro pentru fiecare meci de Europa League jucat de Corvinul Hunedoara pe stadionul din Sibiu – relatează jurnaliștii de la ziarul Turnul Sfatului.

Corvinul Hunedoara a disputat săptămâna trecută meciul cu echipa ungară Paksi pe Stadionul Municipal din Sibiu și urmează să joace joi, tot la Sibiu, partida cu HNK Rijeka. Ambele meciuri contează pentru tururile preliminare ale UEFA Europa League.

De ce a ales Corvinul să joace pe stadionul din Sibiu

Primul meci jucat de Corvinul Hunedoara la Sibiu a fost finala Cupei României, în luna mai, câștigată la lovituri de departajare împotriva Oțelului Galați. Stadionul a fost dominat de suporterii hunedoreni, datorită apropierii de județul vecin și legăturii pe autostradă, Sibiul având ca avantaj accesul facil pentru fanii alb-albaștri. Acestea au și fost principalele argumente pentru care Corvinul a avut în vedere să dispute meciurile din Europa League tot la Sibiu.

Alternativa luată în considerare de hunedoreni a fost arena lui Sepsi din Sf. Gheorghe, de asemenea, una recent construită și modernă. Situația s-a lămurit la începutul lunii iulie când Primăria Sibiu a anunțat oficial că Stadionul Municipal Sibiu a fost omologat de UEFA pentru disputarea partidelor din cupele europene.

Important de precizat legat de omologarea UEFA este că demersurile au început în 2022, imediat după finalizarea lucrărilor, şi s-a încheiat luna aceasta, cu această vizită la faţa locului din partea unor reprezentaţi UEFA.

Stadionul sibian îndeplineşte toate condiţiile sportive solicitate de regulamente pentru desfăşurarea meciurilor oficiale, printre care se numără dimensiunile terenului, capacitatea, dotările vestiarelor pentru jucători şi oficiali şi facilităţi pentru mass media. Astfel, reprezentanţii UEFA prezenţi la Sibiu au confirmat acordarea omologării UEFA IV.

În paralel, municipalitatea Sibiană a investit 3,1 milioane de lei în schimbarea gazonului, lucrările fiind realizate de firma Sports Fields SRL.

Cât plătește Corvinul Hunedoara pentru meciurile jucate pe stadionul din Sibiu

Corvinul Hunedoara plătește serviciului din cadrul primăriei aproape 4.500 de euro pentru fiecare meci jucat la Sibiu.

”Sumele încasate de Serviciul Public Sport și Agrement în urma desfășurării partidei de fotbal Corvinul Hunedoara vs. Paksi din Europa League, au fost, conform Regulamentului și taxelor de utilizare a Stadionului Municipal Sibiu (HCL 191/2024) și a Contractului de utilizare:

– Tarif pentru antrenamente oficiale: 2 antrenamente în ziua de 17 iulie x 1.200 lei / antrenament = 2.400 lei

– Tarif pentru desfășurarea meciului din Europa League în data de 18 iulie x 20.000 / meci = 20.000 lei

Total: 22.400 lei

În ceea ce privește desfășurarea meciului dintre FC Corvinul Hunedoara vs. HNK Rijeka din data de 25 iulie, Serviciul Public menționat a încasat următoarele sume:

– Tarif pentru antrenamente oficiale: 2 antrenamente în ziua de 24 iulie x 1.200 lei / antrenament = 2.400 lei

– Tarif pentru desfășurarea meciului din Europa League în data de 25 iulie x 20.000 / meci = 20.000 lei

Total: 22.400 lei”, au informat oficialii Primăriei Sibiu, la solicitarea ziarului Turnul Sfatului.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente