test
marți, iunie 18, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTSTRANIU: Biciclist accidentat grav la Călan, la ora 19:19, de un șofer...

STRANIU: Biciclist accidentat grav la Călan, la ora 19:19, de un șofer de 19 ani. Familia face apel la donarea de sânge

La data de 27 noiembrie 2023, ora 19:19, un tânăr de 19 ani din orașul Călan, conducea un autoturism pe DC 51 A. La intersecția străzii Furnalistului din orașul Călan cu localitatea Strei-Săcel, pe direcția de mers strada Furnalistului către Orașul Nou Călan, conducătorul autoturismului a intrat în impact cu un biciclist, de 22 ani, din Călan, care i-ar fi tăiat calea, încercând să treacă DC 51 A, de pe o parte pe cealaltă a drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a biciclistului, care a fost preluat și transportat la spital de către un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În  cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (Sursa: IPJ Hunedoara)

Tânărul biciclist rănit grav se află internat la spitalul din Hunedoara. Famila sa face apel la donarea de sânge

Iacob Vlad Vasile, tânărul accidentat ieri seară la Călan, are grupa de sânge 0 pozitiv. Toți cei care pot dona, o pot face la orice spital și indiferent de grupa de sânge a donatorului, dar cu precizarea că este pentru Iacob Vlad Vasile, internat la Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din municipiul Hunedoara.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente