luni, aprilie 29, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTDă-i cu SPRAY! Dă-i cu TOPORUL! BĂTAIE unul contra mai mulți într-o...

Dă-i cu SPRAY! Dă-i cu TOPORUL! BĂTAIE unul contra mai mulți într-o parcare din Petroșani

În data de 15 februarie 2024, în jurul orei 10:55, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că într-o parcare din zona „pasarelă”, din Petroșani, are loc o altercație între mai multe persoane.

Cum s-a desfășurat BĂTAIA. Meciul, minut cu minut

La început s-au înjurat

Echipajele de poliție care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Petroșani, care conducea (în parcare) un autoturism în care se mai aflau alți trei bărbați, în vârstă de 37, 37 și 46 de ani, a intrat într-un conflict verbal cu un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Petroșani, care se afla în apropiere.

Apare în scenă coada de topor

Conflictul verbal a degenerat, iar bărbatul de 53 de ani a luat din portbagajul autoturismului personal (parcat în zonă) o coadă de topor și s-a îndreptat către autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani, a forțat și a rupt mânerul unei portiere a autoturismului respectiv.

Dă-i cu spray, dă-i cu spray!

În acel moment, unul dintre ocupanții autoturismului, un bărbat în vârstă de 39 de ani a pulverizat spray iritant-lacrimogen în direcția bărbatului de 53 de ani.

Time-out: S-a dus să se spele pe față de spray-ul puturos

Bărbatul de 53 de ani s-a retras la autoturismul personal (unde s-a spălat pe față pentru a îndepărta efectul substanței iritant-lacrimogene).

Să nu-l slăbim! Are loc contraatacul cu trei războinici

În acest timp, bărbatul de 38 de ani, însoțit de alți doi bărbați, în vârstă de 37 și 39 de ani, au coborât din autoturismul în care se aflau și s-au îndreptat către bărbatul de 53 de ani, aflat în parcare.

Mai vorbim, mai ne-njurăm? NUUU! Dă-i cu spray, dă-i cu spray!!! (din nou)

În urma unor discuții în contradictoriu, bărbatul de 39 de ani a pulverizat, din nou, spray iritant-lacrimogen către bărbatul de 53 de ani.

Să vină Poliția, Poliția! Hai că a ajuns, intervine Poliția

Pentru aplanarea conflictului, au intervenit mai multe echipaje de poliție, ulterior bărbatul de 53 de ani și cel de 38 de ani fiind transportați la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Și acum ia să scriem noi un dosar penal: nom, prenom, profession

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare, distrugere, port fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice, în funcție de probatoriul administrat urmând a fi dispuse măsuri legale.

Actualizare 1: Doi dintre bătăuși s-au ales cu un drum gratis pe ruta Petroșani – Deva

În această seară (joi – n.n.) s-a luat măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore față bărbatul în vârstă de 53 ani și față de bărbatul în vârstă de 39 ani, aceștia urmând să fie depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva.

Actualizare 2: Cei doi bătăuși au fost duși gratis înapoi la Petroșani. O lună vor sta numai în casă, geană pe TikTok și Taraf TV

În această seară (vineri – n.n) s-a luat măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, față bărbatul în vârstă de 53 ani și față de bărbatul în vârstă de 39 ani. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente