sâmbătă, aprilie 27, 2024
No menu items!
AcasăOPINIINoua mită electorală: CARAVANELE MEDICALE. Unul nu scăpați, păcătoșilor!

Noua mită electorală: CARAVANELE MEDICALE. Unul nu scăpați, păcătoșilor!

Pentru că legea nu le mai permite să dea alegătorilor găleți, pelerine, umbrele și brelocuri, partidele politice s-au orientat rapid. Trebuie să dai ceva, totuși, ca să înhați votul. Genial: oferă electoratului servicii. Servicii e voie, nu interzice legea. Gratuite, desigur. Și ce poate fi mai de preț decât sănătatea omului?

Așa că soluția a venit firesc. Portița de mituire legală a alegătorului: caravanele medicale. Mai ales la sate, unde, se știe, țăranul nu se rupe de lângă găini să meargă să se caute de sănătate la oraș. N-are bani, nu știe pe nimeni, e timp pierdut, mai și râd ăia de el, că-i țăran.

În județul Hunedoara, anul electoral 2024 începe cu potop de caravane medicale pe capul țăranilor

Timp de 4 zile, medici, asistente, politicieni, fotografi, filmători, manevranți de telefoane, creatori de conținut, tiktokiști, instagramiști și alte specii vor fi călare pe sătenii din comuna Râu de Mori, de la poalele Retezatului.

Cei aproape 3.000 de țărani din comună vor fi testați intensiv, până la ultima celulă a corpului, până în miezul leucocitei și fundul globului ocular, nu de UNA, ci de DOUĂ caravane medicale, timp de PATRU zile legate, până nu mai rămâne om viu neanalizat în hotarele comunei.

Două valuri de caravane medicale

În ordine cronologică, mai întâi s-a anunțat partidul AUR. Au vopsit ăștia câteva camioane în galben, le-au botezat ”Spitalul Mobil Aur” și au anunțat că luni și marți, 8 și 9 ianuarie, vor parca spitalul în comuna Râu de Mori. Să-i caute pe țărani la ochi, sânge și gură, să-i întrebe de junghiuri, să le dea un pliant cu căpitanul mișcării și cu șeful de cuib de pe local.

Caravana AUR va fi la Râu de Mori în 8 și 9 ianuarie
Daaar, asta nu putea rămâne așa! Păi fac extremiștii procentul mare chiar aici, în curticica noastră?

Așa încât Consiliul Județean Hunedoara (PSD) a comandat de urgență o caravană medicală SALVITAL, care să acționeze cu două zile ÎNAINTE de sosirea camioanelor AUR în comună. Adică sâmbătă și duminică, 6 și 7 ianuarie.

Ca să nu mai aibă AUR-iștii mușterii pe lângă camioane, SALVITAL îi va testa timp de DOUĂ zile pe țăranii din comuna Râu de Mori la ce nici nu-i duce mintea, cum ar fi determinarea indicelui braț-gleznă pentru identificarea unei boli arteriale periferice (BAP) și alte minunății ale științei medicale.

Caravana SALVITAL- Consiliul Județean Hunedoara (PSD) va fi la Râu de Mori în 6 și 7 ianuarie

După PATRU ZILE de analize intensive, scăpați cu greu din brațele medicilor, asistentelor și politicienilor, vedete deja în laivurile de pe Facebook și TikTok, țăranii din Râu de Mori vor afla, în fine, ce beteșuguri au. De unde vine junghiul. Și cu cine ar trebui să voteze anul ăsta, Dumnezeu să le lumineze mințile!

Alin Bena

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente