Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
duminică, septembrie 8, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTALERTĂ: Un produs cu suspiciune de Salmonella a fost vândut în trei...

ALERTĂ: Un produs cu suspiciune de Salmonella a fost vândut în trei lanțuri de supermarketuri

Kaufland, Mega Image și Carrefour retrag de la comercializare toate loturile dintr-un produs care are suspiciune de Salmonella, iar clienţii îl pot returna în magazin.

”ATENŢIE! RECHEMARE PRODUS! Firma producătoare AB World Foods UK informează despre retragerea de pe piaţă a tuturor loturilor din produsul Pasta Tahini Al’Fez 160g”, este anunţul postat pe site-ul ANSVSA.

Potrivit acestuia, ”nu se poate exclude faptul că acestea pot avea suspiciune de prezenţă Salmonella”.

”Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, producătorul AB World Foods LTD UK şi importatorul pentru România Parmafood Group Distribution SRL au reacţionat fără întârziere şi au retras aceste produse de la vânzare”, se mai arată în anunţ.

Potrivit acestuia, clienţii care au achiziţionat produsele respective sunt rugaţi sa returneze produsul la magazinul de unde l-au cumpărat.

”Această rechemare vizează exclusiv produsul Pasta Tahini Al`Fez 160g. Alte produse vândute de Parmafood Group Distribution SRL, inclusiv alte produse de la producătorul AB World Foods LTD UK nu sunt afectate de această rechemare”, a mai transmis compania.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente