joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTACCIDENT MORTAL la ieșirea din Mihăileni către Brad: două autoturisme s-au izbit...

ACCIDENT MORTAL la ieșirea din Mihăileni către Brad: două autoturisme s-au izbit violent

Două echipaje operative ale Secției de pompieri Brad au intervenit, astăzi, pentru descarcerarea și acordarea ajutorului medical calificat persoanelor accidentate în urma impactului deosebit de violent dintre două autoturisme.

Accidentul s-a produs pe DN 74, în localitatea Mihăileni, comuna Buceș.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit una dintre victime, șoferul unui autoturism, încarcerat și cu traumatisme incompatibile cu viața.

Celelalte două victime, conștiente și cooperante, aflate în cel de-al doilea autoturism, au fost asistate medical la fața locului, de către echipajele SMURD și SAJ și ulterior s-a asigurat transportul acestora la Centrul de Primiri Urgențe din municipiul Brad.

Totodată, pompierii au asigurat măsurile de preîntâmpinare a izbucnirii unui incendiu în astfel de situații.

Circulația pe DN 74 a fost întreruptă, pe ambele sensuri, pe porțiunea cuprinsă între localitățile Crișcior și Buceș.

Foto: ISU Hunedoara

Cum s-a produs accidentul – comunicatul Poliției Județului Hunedoara

Astăzi, în jurul orei 11:30, poliţiştii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza satului Mihăileni, în zona podului peste râul Crișul Alb.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au  constatat faptul că un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna  Crișcior, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, din direcția Brad – Abrud, la intersecția DJ 742B, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de deplasare (prin viraj spre stânga) şi a intrat  în coliziune frontală cu autoturismul care circula din direcția Abrud – Brad, fiind condus de un tânăr de  27 de ani, din comuna Crișcior.

În urma accidentului rutier a  rezultat decesul conducătorului auto de 60 de ani şi rănirea conducătorului auto de 27 de ani şi a unui bărbat  în vârstă de 48 de ani, pasager în autoturismul condus de tânăr. 

Sursa: ISU Hunedoara, IPJ Hunedoara

Ne poți urmări și pe Facebook

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.

NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio autoritate a statului român.

NewsHD.ro nu este  finanţat de niciun partid politic.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente