Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
duminică, septembrie 8, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTACCIDENT rutier grav la ieșirea din Deva spre Mintia, patru victime. ATENȚIE:...

ACCIDENT rutier grav la ieșirea din Deva spre Mintia, patru victime. ATENȚIE: video șocant!

La data de 13 octombrie 2022, în jurul orei 11:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier pe strada Calea Zarandului (ieşirea din Deva spre Mintia).

Șoferul unui autoturism care se circula din direcția Deva – Mintia, pe banda a doua, a semnalizat stânga pentru a efectua manevra de întoarcere, moment în care, din aceeași direcție de mers și pe aceeași bandă, un alt autoturism (care nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers) a acroșat cu partea dreapta autoturismul care semnaliza stânga, după care a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară (în care se aflau conducătorul autoturismului și trei pasageri) care circula pe banda a doua, din direcția Mintia – Deva, care a fost proiectată în afara părții carosabile.

După impact, o roată a autoutilitarei s-a desprins și a fost acroșată de un alt autoturism cu numere de Ungaria, care se deplasa pe banda I a sensului de mers Mintia – Deva.

Cele patru persoane aflate în autoutilitară au fost transportate la Spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale și a stabilirii diagnosticului.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Hunedoara

Știrea inițială:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jurul orei 11:00, pe DN 7 Arad-Deva, la intrare în municipiul Deva, județul Hunedoara, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport marfă și două autoturisme, eveniment soldat cu rănirea gravă a unei persoane și rănirea ușoară a altor trei, toate fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe un singur sens, estimându-se reluarea normală a circulației în 30 de minute.

Sursa video: Facebook/Deva Covoare Nagi

știre în curs de actualizare

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente