Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
vineri, septembrie 20, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTACCIDENT GRAV cu cinci răniți pe șoseaua dintre Hunedoara și Călan. Două...

ACCIDENT GRAV cu cinci răniți pe șoseaua dintre Hunedoara și Călan. Două mașini s-au ciocnit frontal

Un accident grav s-a petrecut în jurul orei 14:00 pe drumul județean DJ 687 care leagă Hunedoara de Călan.

VIDEO: ISU Hunedoara

„Sunt cinci victime, patru bărbați și o femeie. Într-o mașină erau patru persoane, în cealaltă doar șoferul. La sosirea pompierilor a fost necesară descarcerarea celor doi conducători auto, celelalte 3 persoane, cu răni grave, fiind în afara autovehiculelor.

Toate cele cinci victime au fost transportate de către ambulanțele SMURD și ale SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Hunedoara. Femeia are rănile mai grave. Accidentul s-a produs între două autoturisme. ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan.

ACTUALIZARE: Șoferul de 73 de ani care a produs accidentul a decedat la spital

”Un bărbat în vârstă de 73 de ani, care conducea un autoturism din direcția Hunedoara-Călan, se pare ca nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturismul condus de un tânăr.

În urma accidentului cei doi conducători au rămas încarcerați, fiind extrași de echipajul ISU și transportați la spital (unde bărbatul de 73 de ani a decedat).

Tot la spital au fost transportați și 3 pasageri din autoturismul condus de tânăr.
Poliţiştii continuă cercetările, în acest caz.” – a transmis IPJ Hunedoara.

.

Aproape la aceeași oră, tot pe DJ 687, la aproximativ doi kilometri de locul unde s-a produs accidentul grav, a mai avut loc un alt accident, în care au fost implicate alte două autoturisme, fără victime.

știre în curs de actualizare

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente