vineri, mai 17, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTACCIDENT de 1 Mai pe strada 9 Mai: Un bărbat de 44...

ACCIDENT de 1 Mai pe strada 9 Mai: Un bărbat de 44 de ani beat a intrat într-un bărbat de 44 de ani treaz

Un bărbat de 44 de ani a intrat cu bicicleta într-un tractor condus de un bărbat de 44 de ani. Biciclistul era beat, tractoristul era treaz. Accidentul s-a produs la data de 1 Mai pe strada 9 Mai din Orăștie.

Poliția comunică:

La data de 01 mai 2024, ora 17:24, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada 9 mai din municipiul Orăștie.

Polițiștii ajunși la fața locului au constat faptul că un bărbat de 44 ani, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un tractor care era oprit în fața indicatorului STOP, la volanul căruia se afla un bărbat de 44 ani.

Biciclistul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind pozitiv, iar la conducătorul auto rezultatul a fost negativ.

Biciclistul a fost preluat de către un echipaj medical și a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente