joi, octombrie 24, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTAccident cu 21 de victime, produs de UN ȘOFER MINOR. Șoferul de...

Accident cu 21 de victime, produs de UN ȘOFER MINOR. Șoferul de 17 ani a murit. PLANUL ROȘU activat

Un tânăr de 17 ani care conducea un atoturism pe DN66, la Băcia, a murit pe loc şi alte 21 de persoane au fost rănite, într-un accident rutier în care au fost implicate autoturismul condus de șoferul minor şi un autobuz care transporta persoane.

Un bărbat de 34 de ani, pasager în autoturismul condus de minorul de 17 ani, a decedat la spital.

PLANUL ROȘU de intervenție a fost activat

Accidentul s-a produs în urma impactului dintre un autoturism și un autobuz, miercuri seara, în localitatea Băcia, pe DN 66, în apropiere de orașul Călan, la ora 22:40.

Din cauza numărului mare de victime, autoritățile au activat PLANUL ROȘU de intervenție.

În urma coliziunii dintre cele 2 autovehicule, șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 17 ani, a decedat pe loc. Cealaltă persoană din autoturism a decedat după ce a fost transportată la spital.

Răniții au fost transportați la spitalele din Deva, Hunedoara și Orăștie

Alte 21 de persoane, aflate în autobuz au fost transportate pentru evaluare și asistență medicală de specialitate la spitalele din Deva (7 persoane), Hunedoara (6 persoane) și Orăștie (8 persoane).

O persoană dintre cele transportate UPU Deva, un bărbat de 34 de ani, pasager în autoturism, a decedat la spital.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat la ora 23:48.

Foto: ISU Hunedoara
Foto: ISU Hunedoara

Echipajele de pompieri ale ISU Hunedoara au intervenit cu 2 autospeciale de intervenție, o autospecială pentru transport victime multiple, 4 ambulanțe SMURD și 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, iar Serviciul de Ambulanță Județean Hunedoara a acționat cu 6 echipaje medicale. (ISU Hunedoara)

VIDEO: ISU Hunedoara

Ce a aflat Poliția. Cum s-a produs accidentul

In data de 23.10.2024, în jurul orei 22.50, organele de poliție au fost sesizate printr-un apel la 112 despre un eveniment rutier înregistrat pe DN 66, sensul de mers Simeria-Băcia.

Din primele verificări, un autoturism ar fi ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autocar în care se aflau mai multe persoane.

A fost declanșat planul roșu de intervenție.

In urma impactului, o persoană aflată în autoturism a decedat pe loc. Cea de-a doua persoană aflată în autoturism a decedat la spital.

Alte 20 de persoane aflate în autocar au fost rănite, acestea fiind transportate de urgență la spitalele din Deva, Hunedoara și Orăștie.

În prezent (joi, ora 01:00 – n.n.), traficul rutier este dirijat de echipaje ale poliției rutiere și se desfășoară alternativ, pe o singură bandă de mers. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente