Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
luni, septembrie 16, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTA TERORIZAT DEVA, noapte de noapte, cu zgomotul motocicletei, dar acum L-AU...

A TERORIZAT DEVA, noapte de noapte, cu zgomotul motocicletei, dar acum L-AU PRINS. Ce surpriză!

Motociclistul care făcea un zgomot infernal, în fiecare noapte, pe străzile din Deva, cu o motocicletă de teren, a fost prins de polițiști. Este minor și, evident, nu are permis de conducere.

Polițiștii au comunicat că l-au prins pe tulburător, după o urmărire palpitantă

La data 21 august 2024, în jurul orei 23:50, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană tulbură ordinea și liniștea publică pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Deva, circulând cu o motocicletă de teren.

În temeiul sesizării la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a identificat motocicleta în cauză.

După ce au utilizat semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei de poliție pentru oprirea motocicletei, conducătorul acesteia nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuând deplasarea până în zona unei unități comerciale situate pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Deva.

Aici, acesta a oprit motocicleta și a fugit în zona învecinată.

Polițiștii au continuat urmărirea persoanei în cauză, acesta fiind prins în curtea unui imobil situat pe strada Inocențiu Micu Klein.

Surpriză!

Polițiștii au descoperit că este vorba despre un minor de 16 ani, din municipiul Deva.

Cu ocazia verificării în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au stabilit că, minorul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar motocrosul pe care l-a condus nu este înmatriculat. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și violare de domiciliu. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente