miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieATENȚIE: Începe campania de dezinsecție și deratizare la Deva. Vezi orarul stropirilor...

ATENȚIE: Începe campania de dezinsecție și deratizare la Deva. Vezi orarul stropirilor și ce substanțe vor fi folosite

Campania de dezinsecție la Deva se va desfășura în perioada 23-31 mai 2023

Primăria Municipiului Deva şi operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare S.C. DD CHIM SRL, demarează în perioada 23-31 mai 2023 o campanie de dezinsecție pe raza municipiului Deva.

În intervalul orar 21:00-05.00, în funcție de condițiile meteorologice, se vor desfășura lucrări de dezinsecție terestră (combatere larve țânțari) pe raza domeniului public al municipiului Deva.

Larvicid utilizat: Vectobac WG.

În intervalul orar 21:00-05:00, în funcție de condițiile meteorologice, se vor desfășura lucrări de dezinsecție terestră (combatere țânțari) pe raza domeniului public al municipiului Deva.

Insecticid utilizat: CY10.

Toate produsele menționate se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide și sunt avizate pentru profilaxia sanitar – umană de către Ministerul Sănătății.

Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

Campania de deratizare la Deva se va desfășura în perioada 23-31 mai 2023

Primăria Municipiului Deva şi operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare S.C. DD CHIM SRL, demarează în perioada 23-31 mai 2023, o campanie de deratizare pe raza municipiului Deva.

Se vor desfășura lucrări de deratizare (combaterea rozătoarelor) pe raza domeniului public al municipiului Deva.

Produsele utilizate în cadrul lucrărilor de deratizare sunt: Murin Facoum block.

Antidot în caz de ingerare accidentală: Vitamina K1

Sursa: Serviciul Unitatea Municipală pentru Monitorizarea Serviciilor Comunitare de Utilități Publice – Primăria Municipiului Deva

……………

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.

NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio autoritate a statului român.

NewsHD.ro nu este finanţat de niciun partid politic.

CITEȘTE ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente