duminică, mai 26, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieA fost capturat URSUL din Petroşani. Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi: "Mulţumesc prefectului"

A fost capturat URSUL din Petroşani. Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi: „Mulţumesc prefectului”

Ursul care dădea târcoale Universităţii Petroşani a fost capturat. Anunţul a fost făcut la miezul nopţii de sâmbătă spre duminică de primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi.

Foto: Facebook/Tiberiu Iacob-Ridzi

„Am reuşit să capturăm ursul de la Brădet!

În urmă cu doar câteva minute am reușit să capturăm ursul care a fost văzut, în mod repetat, în zona Brădet și în zona Universității Petroșani.

Animalul nu a suferit niciun fel de vătămare în timpul operațiunii de capturare, a fost tranchilizat și urmează să fie relocat, cât mai departe de zonele populate.

Mulțumesc prefectului județului Hunedoara, Călin Petru Marian, reprezentanților Jandarmeriei, Poliției Române, Poliției Locale, DADPP Petroșani, precum și Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi ”Băniceana” pentru conlucrare, pentru modul în care s-a desfășurat această operațiune și, de asemenea, pentru toate acțiunile întreprinse.

De asemenea, administrația publică locală tratează cu maximă responsabilitate și seriozitate problema survenită pe Sălătruc, unde un alt urs a atacat gospodăriile din zonă și a provocat pagube, și îi asigur pe localnicii din această zonă că am demarat toate demersurile pentru capturarea și relocarea acestui urs.” a scris Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroşani, pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente