Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
joi, septembrie 19, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTMISTER ÎN NOAPTE: Concubina filipineză găsită în lanul de porumb de la...

MISTER ÎN NOAPTE: Concubina filipineză găsită în lanul de porumb de la Beriu

Un telefon la 112 anunța dispariția filipinezei

La data de 13 septembrie 2024, în jurul orei 18:30, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, de către un bărbat din comuna Beriu, cu privire la faptul că, concubina sa de 45 de ani, de cetățenie filipineză, ar fi plecat voluntar de la domiciliu într-o direcție necunoscută.

Polițiștii și jandarmii încep căutările

După primirea apelului de urgență, polițiștii din cadrul I.P.J Hunedoara, sprijiniți de către jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara si împreună cu lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, au întreprins de urgență activități de căutare și depistare a persoanei.

Ploaia, întunericul și bariera lingvistică au grăbit căutările

Având în vedere faptul că femeia de 45 de ani nu cunoștea limba română, iar condițiile meteorologice erau nefavorabile (timp ploios, temperaturi scăzute si lăsarea întunericului), efectivele participante s-au mobilizat și au efectuat cu celeritate activități specifice de căutare.

Au găsit-o în lanul de porumb, înghețată

În jurul orei 22:00, aceasta a fost găsita într-un lan de porumb de pe raza comunei Beriu. Din cauza faptului ca la momentul depistarii se afla în șoc hipotermic, a fost solicitat de urgență un echipaj de prim ajutor în vederea acordării de îngrijiri medicale și evaluarii stării de sănătate.

Polițiștii vor elucidarea misterului

În continuare, polițiștii efectuează cercetări cu privire la cauzele și circumstanțele în care s-a produs acest eveniment. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente